download

Klikni te >> OVDE << da bi preuzeli instalacioni fail

1) Podesite svoj uredjaj !!!

Kako instalirati APK datoteku?
Pratite dole navedene korake, dozvolite installaciju sa nepoznatih izvora:

Da biste podesili svoj Android uređaj, idite na podešavanja i idite do bezbednosne opcije. Izaberite opciju nepoznatih izvora da biste dozvolili instalaciju onih aplikacija koje nisu iz Plai prodavnice. Izaberite i označite polje pored opcija za proveru aplikacija da biste vas upozorili ako nameravate da instalirate štetnu APK datoteku. Sa ovom opcijom, pristupaćete samo zdravim APK datotekama za preuzimanje.

Pre preuzimanja APK datoteke, trebalo bi da budete sigurni koju APK datoteku želite da preuzmete. Morate odabrati pouzdanu datoteku da biste je otvorili na svom Android uređaju bez ikakvih problema.

Otvorite pretraživač i pronađite APK datoteku koju želite da preuzmete. Kliknite na datoteku da biste započeli preuzimanje. Nakon što se preuzimanje završi, kliknite na otvori da biste započeli instalaciju.

Ako je instalacija APK datoteke onemogućena na vašem uređaju, dobićete obaveštenje gde možete da kliknete na podešavanja i dozvolite instaliranje APK datoteka iz nepoznatih izvora. A zatim kliknite na instalaciju da biste započeli instalaciju.