MARKETING

Dobrodošli na sajt Radio 035 – najboljeg online radija iz Paraćina!

Mi smo lideri u pružanju kvalitetnog radijskog programa sa više programskih kanala, sa fokusom na popularnu muziku pop, folk i narodnog žanra. Naša misija je da vam pružimo najbolje moguće iskustvo slušanja muzike, informacija i zabave.

Kada je u pitanju marketing i reklama, Radio 035 je pravi partner za uspeh vašeg poslovanja. Naša široka i angažovana publika pruža vam mogućnost da efikasno promovišete svoje proizvode i usluge. Bez obzira da li ste mala ili velika firma, lokalni ili nacionalni brend, mi vam pružamo mogućnost da doprete do ciljane grupe ljudi i ostvarite vidljive rezultate.

Naš tim stručnjaka za marketing i produkciju radi sa vama kako bismo kreirali personalizovanu i efikasnu reklamnu kampanju. Bez obzira da li želite radio reklamu, sponzorstvo emisija ili online promociju, mi vam pružamo različite opcije koje se mogu prilagoditi vašim potrebama i budžetu.

Pored toga, nudimo i mogućnost da postanete naš partner i sponzor programa, što vam omogućava da se povežete sa našom vernom publikom i povećate vidljivost vašeg brenda.

Uverite se sami zašto je Radio 035 prvi izbor mnogih slušalaca i oglašivača. Kontaktirajte nas danas i zajedno ostvarimo uspeh vašeg poslovanja!